Apartment-for-Space-Age-Lovers2

Apartment for Space-Age Lovers

Read more
Interior Design.

Dash Marshall renovated this minimalist apartment in New York. Here is the project description: Our clients come from the future. They live in a small space capsule docked into the shell of a building designed by IM Pei in the 1960s. Smooth surfaces and strong reflections are familiar to them: life reflected in the curved […]

Carrara-House2

Carrara House

Read more
Architecture.

Andres Remy Arquitectos designed this house on an irregular lot with rustic and crafted stone that defines and separates the entry zones from the living spaces. A blind and evocative entrance makes a strong impression on the house. The white of the carrara marble dominates the interior architecture. With the white walls and ceilings, the house […]

Clancys-Fish-Bar-City-Beach2

Clancy’s Fish Bar City Beach

Read more
Interior Design.

Paul Burnham Architects Pty Ltd designed Clancy’s Fish Bar City Beach, the third of the quirky and family friendly Clancy’s Fish Pubs in Perth, Western Australia. Here is the project description: The project was the theatrical transformation of a former restaurant building located on the sand dunes at the popular City Beach. The owners took […]

City-Apartment-Upside-Down2

City Apartment Upside Down

Read more
Interior Design.

This luxurious city apartment is designed by COEN! to create a harmonious whole. A perfect combination of robust, warm and pure materials like wood, stone, glass and marmoleum. The use of sober colors with colorful accents make it a timeless and stylish residential. All the furniture, colors and materials are well thought combined by COEN!. […]

AUTOBOX-Pop-Up-Store2

AUTOBOX Pop-Up Store

Read more
Interior Design.

Studio Guilherme Torres designed this original pop-up store for an asian car assembler in Londrina, Brazil. Project description: The client, a franchisee of an asian car assembler, comissioned a project that would gather the following features: easy assemblage, low costs and high visual impact. Studio Guilherme Torres proposed an idea that would satisfy the client’s […]

Satellites-House2

Satellites House

Read more
Architecture.

Studio LOOP designed this 11 meter high house located on a narrow urban area in Chiba, Japan. Project description: The initial idea of this house has started with studying to solve a local zoning and planning laws distinctly limited possible form. Within the complex zoning framework, we imagined fairly tall structure as compared to the […]

Angry-Monkey-Offices2

Angry Monkey Offices

Read more
Architecture.

Jensen Architects designed this office located in San Francisco with custom mobile workstations to allow employees to easily relocate. Each desk has a formed polycarbonate privacy screen. Other elements in the office include a two-story-tall plant wall that screens the glare from eastern windows, a tunnel-shaped room that takes its form from the vertical bicycle […]

Art-Library2

Art Library

Read more
Interior Design.

Ghigos Ideas designed this library in Maxxi, Rome, introducing some contemporary art. Project description: Is it possible to put contemporary art in alphabetical order? Can you file it? How tell it to an exhibition audience? Perhaps thinking of an exhibition that is also an archive, a special archive, like an artwork into artworks which allows […]

The-Kendrick-House2

The Kendrick House

Read more
Architecture.

Studio B Architects designed this small three level property part of a Historic Lot Split in Aspen, Colorado. The Swiss style house has a floating stair linking them and also serves as a light shaft to the lower level with its open detailing and light. The public upper level is wrapped by a large walkway […]

Tatami-Japanese-Restaurant2

Tatami Japanese Restaurant

Read more
Interior Design.

Jassim AIShehab designed the japanese restaurant located in the business district “downtown Kuwait” using the japanese tatami mats as design concept.   The layout intended to utilize the building main facade for the restaurant seating and eliminate any distracting elements in that area; therefore, the sushi bar was placed on the opposite side of the […]

TOP