grey-goose-bar1

Grey Goose Bar by Puresang

Read more
Interior Design.

Puresang designed a full operating bar in the headquarters of Grey Goose in Brussels. The design became a very exciting play of blue mirrors, cut in triangles and mounted in 3d against the wall to create more depth and tactility in the rather small space. Grey Goose asked for a high-roller drinking environment that could […]

quinta-da-serra1

Quinta da Serra by Adam Richards Architects

Read more
Architecture.

Located in the mountains of southern Portugal, this project is the restoration and conversion of a traditional stone Quinta by Adam Richards Architects. It involves the radical re-ordering of the building’s internal spaces to meet the client’s needs. The house has been comprehensively rebuild and extended, with exterior stonework sensitively restored, and married to a […]

flake-house1

Flake House by OLGGA Architects

Read more
Architecture.

Flake House is a two-piece, transportable log cabin designed by French architects OLGGA , that will be exhibited at the Festival Estuaire 2009 in Nantes, France. The house, a nomadic, road-gauged dwelling, has been conceived to clad the places wherever it lands, as to transpose them in an unusual vision. The interior finish is smooth […]

leffot-store-1

Leffot Store by Front Studio

Read more
Interior Design.

Front Studio projected the renovation of this corner retail space in New York for the luxury men’s shoe store, Leffot, that began with an unusual idea for displaying shoes: a dining table. In the center of the space sits a hand crafted ash dining table. Hanging above the table is a chandelier delicately constructed as […]

sharon-fraser-house1

Sharon Fraser’s House

Read more
Architecture.

Architect Sharon Fraser designed her personal residence, which is situated in Byron Bay, Australia, with great detailing and a sense of bringing the outside in. The U shaped plan takes advantage of the surrounding views throughout the day, which acts as a key factor in the allocation of the interior spaces according to the day […]

kvadrat-showroom1

Kvadrat Showroom by Ronan & Erwan Bouroullec

Read more
Interior Design.

The Bouroullec Brothers have just completed the new Kvadrat showroom in Copenhagen. The minimalist, linear space displays a wall which features the tile concept clouds, adding a more organic and textured feel alongside the natural colors of the interior. The showroom boasts a large working area made from wood as well as a small seating […]

bwp-dental-practice1

Brauner Wegner Priehn Dental Practice by J. Mayer H. Architects

Read more
Interior Design.

J. Mayer H. Architects projected the Brauner Wegner Priehn Dental Practice in Hamburg, Germany, dividing the space with plasterboard forms in blue and brown, and furnishing it with polyurethane foam chairs. Free standing core elements divide the open space into different programmatic zones. These elements host independent workstations, an x-ray room and different other medical […]

writing-studio1

Writing Studio and Library by Andrew Berman Architect

Read more
Architecture.

Andrew Berman Architect projected a small structure whose primary function would be to serve as a study, with space enough for books and an area for watching movies and listening to music. A pleasant walk through the trees form the main house lead to the studio located on a very private border of the site. […]

amaison-amsterdam1

Amaison Amsterdam by Concrete

Read more
Interior Design.

In developing Amaison, Maison van den Boer’s new delicatessen, Concrete went back to the company’s origins, in which the emphasis was on the fundamentals of food. Concrete took a literal interpretation of the essence of Maison van de Boer: being at home in Grandma’s kitchen, preparing traditional meals of watching as they are made, tasting […]

house-in-chihuahua1

House in Chihuahua by PRODUCTORA

Read more
Architecture.

The house designed by PRODUCTORA is part of a golf club community in the desert of Chihuahua, Mexico. To balance the extreme temperature between day and night, they partially buried the house into the mountain slope to take advantage of the soil’s thermal mass. Since the plot is situated in a traditional style allotment where […]

TOP