Mountain Chalet by EM2N

mountain-chale1

Located in a beautiful swiss mountain meadow, which in summer is used as pasture and in winter as a ski run, EM2Ndecided to stretch the house upwards in order to capture the spectacular view from all sides.

Apart from a gravel driveway, no fence, no embankment or ditch, nor any landscaping alter the area. In its externalappearance, the building varies from its dark wood planking and small window openings to huge panorama windows.

Inside, instead of separating walls, there are vertical and horizontal zones, which serve several purposes. The 4 m high sleeping space resembling a hall is also a bathroom. Two round textile membranes separate the space and convert stairway and whirlpool into flowing
and zoned spatial bodies.

Originally Posted On Coolboom

mountain-chale2-1

mountain-chale2-2

mountain-chale3

mountain-chale4-1

mountain-chale4-2

mountain-chale5

mountain-chale6

mountain-chale7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP