Klosterneuburg Residence by PROJECT A01

klosterneuburg1

PROJECT A01 designed this spacious mansion in Klosterneuburg, a small town near Vienna, Austria.

The building in situated on a slope overlooking the valley. The ground floor consists of several levels that divide the loft-like living space into various functional areas. A gallery provides access to the library, the guest quarters and the children’s rooms. The master bedroom is located on a further level, half a floor above. The rooftop terrace offers a grand view over the green valley.

Various patios and terraces, as well as a swimming pool, are located around the building and create a seamless connection between the living space indoors and the landscape outdoors.

Originally Posted On Coolboom

klosterneuburg2

klosterneuburg3

klosterneuburg4-1

klosterneuburg4-2

klosterneuburg5-1

klosterneuburg5-2

klosterneuburg6-1

klosterneuburg6-2

klosterneuburg7

klosterneuburg8-1

klosterneuburg8-2

klosterneuburg9

klosterneuburg10

klosterneuburg11

klosterneuburg12

klosterneuburg13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP